Тегленето от банкоматите на ОББ не вреди на вашата сметка

събота, 26 ноември 2011 г.
Ъпдейт: парите вече са ми възстановени по сметката! Остана само горчивият вкус от случката...

Днес става следната жалка случка: тегля една сума пари от банкомат на ОББ, но той пари не ми дава, нито бележка! Върна ми картата и толкова! Добреe. Викам си, че на банкомата са му свършили парите. Отивам на друг, тегля и си прибирам парите. Обаче кво гледам на бележката: банкомата на ОББ ме е одрусал въпреки, че нищо не ми даде! Правя разпечатка за последните 5 транзакции и излиза, че няма транзакция от банкомата на ОББ! Как стават тия работи незнам. И естествено, това става в събота, когато никой не работи...

Но главният въпрос е защо се получава така? То е ясно, че са го закъсали, ама това си е долен пладнешки обир на нищо неподозиращите им клиенти! И е добре да го имате в предвид, защото като чета в нета, и други хора са пострадали. Явно не е от вчера. А на мен и друг път ми се е случвало да тегля и да не пуска пари, но тогава не съм обръщал внимание. Демек ако теглите по-малка сума, може и въобще да не разберете, че ви ограбват. Единственото нещо, което ми остава да направя, е да подам оплакване и да се надявам, че ще ми върнат парите по-скоро.

Уважавам ОББ, ама ми писна от такива глупости!

2 коментара:

George каза...

тази банка е доста зле. аз имам кр.карта и съм озадъчен от глупостите които се налата да търпя като оперирам с нея - то не бяха пощенски пликчета с банкноти за вноската, в които те карат да запечаташ и декларираш, че каквото открие вътре касиерката в твое отсъствие, това е сумата която си сложил в запечатания плик. АБСУРД! То не бяха заканителни просташки заплахи по телефона от мякащ индивид, че съм закъснял с вноската с три дена... и т.н. С две думи не стават гърчолята! Скоро ще мигрирам към друга банка, че ми писна от тъпи лелки да ми обясняват как все това не може, няма как, няма начин, "системата" не позволява, а бе пълен ташак са.

Ивалина каза...

То от кого да се пазим вече ,не ми е ясно

Публикуване на коментар

Популярни публикации